Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Rusinosul cu mar | BuLiNa Studio

Rusinosul cu mar

 

Jucarie-perna handmade ce se incadreaza intr-un dreptunghi cu dimensiunile de 66×45 cm.

Sunt Rusinosul, piticul din “Alba ca Zapada” o jucarie handmade si am fost creat pentru Iosif Gabriel un baietel de 2 anisori si un pic, fix de ziua lui onomastica :).  Prietena mea cea mai buna este Alba ca Zapada si pentru ca tin foarte mult la ea si vreau sa o protejez, am reusit sa iau marul otravit de la Vrajitoare, chiar daca toata lumea crede despre mine ca nu prea sunt descurcaret ;).

Caciulita mea albastra este foarte moale si e special facuta pentru Iosif, sa poata dormi pe ea si sa aiba numai vise linistite cu piticii si Alba ca Zapada.

Pot sa fiu tras de barba de oricine, nu ma voi  supara, dar sa stiti ca nu veti avea cum sa mi-o smulgeti, pentru ca am cusaturi rezistente.

Un detaliu pe care vreau sa i-l reamintesc mamei lui Iosif:  Nu produc alergii 🙂, pentru ca am papat sanatos  numai  umplutura hipoalergenica din padure gasita :P, acesta fiind unul dintre motivele  pentru care  m-a si comandat Bulinei.

La cat sunt de simpatic, cu siguranta ma voi imprieteni foarte repede cu Iosif si vom canta impreuna Hai-Ho, Hai-Ho… :D!

Bumbac, fetru, umplutura hipoalergenica.
Spalare la masina de spalat la o temperatura de 30 grade, fara inalbitori. Uscare pe o suprafata orizontala.