Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Balaurul prietenos | BuLiNa Studio

Balaurul prietenos

 

Jucarie handmade unicat ce se incadreaza intr-un dreptunghi cu dimensiunile de 93×96 cm.

Sunt un Balaur Prietenos,  o jucarie handmade unicat si am fost creat pentru a fi cel mai bun prieten al Karinei, o fetita de 4 anisori.  Am niste ochisori tare blanzi si sunt cam sfios, asadar chiar nu aveti de ce sa va speriati de cornitele verzi sau de codita mea, doar observati ca se termina cu o inimioara delicata :). Am si hainute la moda, o combinatie tare reusita intre mov, portocaliu si verde.

Am cusaturi rezistente, asadar  nu ma voi rupe si nci nu voi scoate flacari cand prietenii Karinei se vor juca urat cu mine si oricum daca vreau sa nu fiu gasit, ma ascund repede sub aripile mele mari :D.

Se vede si din poze ca am o burtica mare, dar sa stiti ca e si moale si e special facuta pentru Karina, sa poata dormi pe ea si sa aiba numai vise linistite stiind ca eu ii voi fi alaturi, gata oricand sa o apar cu aripile mele mari de dragonii cei rai.

Un detaliu foarte important pentru mama Karinei: Nu produc alergii :), pentru ca am papat doar umplutura hipoalergenica, a stiut Bulina ce sa-mi dea de mancare pentru a creste asa mare si voinic!

Bumbac, fetru, umplutura hipoalergenica si burete.
Spalare la masina de spalat la o temperatura de 30 grade, fara inalbitori. Uscare pe o suprafata orizontala.