Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Despre mine | BuLiNa Studio

Despre mine

Buna,

Sunt Maria si realizez jucarii handmade, pentru copii de toate varstele, jucarii hazlii, expresive, colorate,  menite sa dezvolte imaginatia celor mici.

Gandindu-ma la faptul ca cei care vor primi  jucariile “BulinaStudio” le vor indragi atat de mult incat  isi vor dori sa le aiba aproape si in timpul noptii ca si perne, am conceput jucariile cu o inaltime mica, fiind foarte moi, create din materiale naturale, cu umplutura hipoalergenica, fara elemente de plastic atasate. Jucariile au cusaturi rezistente, asadar nu exista riscul ruperii in timpul jocului.

In cazul in care doriti sa oferiti o jucarie unui copilas care iubeste foarte mult un animalut sau un obiect si acesta nu se regaseste pe site-ul “BulinaStudio”, va pot realiza la comanda jucaria dorita. La cerere jucariile pot fi personalizate cu numele copilului :).

Va invit sa  descoperiti jucariile BulinaStudio realizate manual :)!