Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
BulinaStudio in Chantel.ro | BuLiNa Studio

BulinaStudio in Chantel.ro

Pentru ca au fost cativa ani in care tot timpul meu a fost dedicat minunii care a aparut in viata noastra, Robert-Stefan… Ana-Maria o prietena draga mie s-a gandit ca un interviu,  publicat pe site-ul www.chantel.ro pentru care scrie niste articole grozave ar fi potrivit pentru cei care ma indragesc, cei care au oferit cadouri memorabile facute cu mult suflet  sa afle mai multe despre evolutia mea, statutul de mamica, despre planurile mele pentru viitor.

Va invit sa il cititi:

“Cuprins:

Hai să povestim. Pe Maria de la Bulina Studio am întâlnit-o cu un an în urmă la un târg şi ne-am împrietenit. Ce să fac? Când întâlnesc un om fain şi există conexiune, înţelegere şi chimie devenim prieteni. Mi-au plăcut din prima clipă acele jucării pentru copii realizate de ea. Pe lângă materialele colorate pe care le alege, execuţia obiectelor este impecabilă. Atenţia la detalii este importantă, iar pasiunea cu care le realizează m-a făcut să îi pun câteva întrebări pentru că vreau să aflaţi şi voi de ea.

Am scris interviul ca şi cum noi două am fi la un ceai.

Despre pasiunea Bulinei: jucării pentru copii

Eu: Ştiu că eşti o persoană foarte pasionată de handmade, spune-mi ce îţi bucură sufletul.

Maria: Realizez jucării, perne handmade, cochetez şi cu articole vestimentare…mai mult pentru mine.
Pasiunile se mai schimbă, timpul fiind destul de limitat. În ultimii ani am dezvoltat pasiuni ce se adaptează în funcţie de noul rol de mămică. Am citit cărţi legate de modul empatic de creştere a copilului, dar şi cărţi motivaţionale care îmi dau o stare de bine.

De 4 ani cel mai mult îmi bucură sufletul fericirea provenită de la băieţelul meu adorabil, mă încarc pozitiv extraordinar de mult şi crede-mă că se pricepe de minune. Dar revenind la întrebarea ta, mă bucur mult când finalizez o jucărie, o pernă, o fustiţă. Mă bucură faptul că a ieşit mai frumoasă decât mi-am închipuit la început, mă bucură şi ştiu întotdeauna că inspiraţia vine în timp ce lucrez cu materialele, texturile, imprimeurile. Mă bucură reacţia prietenilor şi a clienţilor când primesc ceea ce realizez eu sau când o persoană revine cu o nouă comandă pentru un alt prieten convins că este atât de frumos să oferi lucruri personalizate făcute cu drag.

Eu: Cum îţi petreci o zi în care lucrezi şi o zi când nu lucrezi?

Maria: O zi de lucru pentru mine începe în jur de ora 10 (după ce duc copilul la grădiniţă). Dacă este nevoie să stabilesc conceptul pentru următoarea creaţie am nevoie de linişte să mă pot concentra. Când încep să decupez şi să cos materialele, ascult muzică sau diferite interviuri pe anumite teme.

Am parte de relaxare dimineaţa alături de o cafea cu biscuiţi sau ciocolată. O altă doză de relaxare vine pe seară o dată cu băieţelul şi soţul meu când îmi doresc să mă detaşez de lucru. Relaxarea deplină o mai am când îmi aloc timp pentru o şedinţă de masaj.

Este atât de frumos să oferi lucruri făcute cu drag

Eu: De cât timp de ocupi de crearea de jucării pentru copii?

Maria: Am început acum şapte ani. Lucram seara după ce mă întoarceam de la serviciu, de fapt învăţăm mai mult să creez jucării. Apoi a apărut băieţelul meu şi am luat o pauză de câţiva ani…însă îmi doream atât de mult să încep să cos din nou…ei bine a venit şi perioada în care să mă dedic în totalitate, aşadar am câteva luni în care pot spune că în sfârşit aloc timpul necesar pasiunii mele. În medie investesc în jur de şase ori pe zi.

Eu: Cum treci peste provocări?

Maria: Pentru mine, provocările sunt constituite de unele părţi tehnice. Eu îmi realizez tiparele pentru că rar fac două jucării identice. Dacă întâmpin dificultăţi, mă documentez şi fac câteva teste până când sunt mulţumită de rezultat.

Vreau să transform desenele copiilor în jucării

Eu: Ce planuri ai pentru anul acesta?

Maria: Îmi doresc să dezvolt cât mai mult pasiunea mea. Îmi doresc colaborări cu grădiniţe ca să aduc bucurii copiilor prin transformarea desenelor create de ei în jucării pentru copii.

Emoţia este un element important în ceea ce fac

Eu: Pe lângă pasiunea/pasiunile despre care mi-ai spus, ce mai faci? Citeşti, călătoreşti?

Maria: Îmi doresc să mă înscriu la cursuri de yoga…de ce? pentru relaxare, încărcare cu energie pozitivă, acceptarea faptului că pot să creez şi să transmit emoţia necesară. O mare parte din activităţi care îmi fac şi mie plăcere sunt împreună cu băieţelul meu. Mergem împreună la spectacole de operă, teatru, activităţi organizate pentru copii şi părinţi, întâlniri preţioase cu prietenii. Ne dorim să reîncepem să călătorim mai mult în formula de 3.

Eu: Hai să ne imaginăm că vin la ţine ca să învăţ meseria ta. Care ar fi prima lecţie pe care mi-ai da-o în cazul în care mi-aş dori să şi câştig bani din această activitate?

Maria: Corectitudine, stabilire împreună cu clientul detaliile, explicaţii cât mai detaliate pentru a înţelege cât se poate de mult cum va arăta produsul final, pentru a nu fi nevoie să refaci sau el să fie nemulţumit.

Mulţumesc şi sunt recunoscătoare pentru că eşti unul dintre oamenii mei frumoşi descoperiţi şi de suflet.

”Cunosc oameni frumoşi” este seria de interviuri realizată pentru revista chantel.ro. Care sunt oamenii despre care tu ai scrie ca să afle toată lumea despre ei?

Fotografiile fac parte din arhiva personală a Mariei”