Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Revista Domus | BuLiNa Studio

Revista Domus

Intr-o seara geroasa de iarna, in care ma relaxam la un ceai cald,  ascultand o muzica linistitoare ce se intrepatrundea cu aromaterapia de vanilie, impreuna cu sotul meu ne aduceam aminte cu nostalgie de vacantele calduroase ce au trecut. Povestind, m-am gandit la un moment dat, ca acea atmosfera superba poate fi intregita de un album permanent deschis, dar nu un album clasic cu fotografii precum va imaginati,  ci unul realizat din mai multe pernute ce vor simboliza evenimente, intamplari memorabile ce ni s-au intamplat, un album pe canapea, pe care putem visa….:).

Acest proiect: “Pernute decorative umplute cu amintiri” a avut oportunitatea sa fie publicat in revista Domus, din luna februarie 2012, in cadrul rubricii: “Transformare de efect”, gratie redactorului-sef adjunct Ana Maria Oancea, care a descoperit BulinaStudio si a indragit din prima clipa ideea acestui  proiect romantic :).

Paginile din revista Domus in care articolul este anuntat si descris sunt prezentate mai jos:

In sumarul revistei,  Barcuta cu Vele ne face curiosi sa aflam mai multe  despre “Transformare de efect: Pernute decorative umplute cu amintiri”, cu trimitere la pagina 22.

In cadrul sectiunii “Domus-sugestii deco, Cele mai inspirate selectii de obiecte de mobilier si accesorii, Transformare de efect: BulinaStudio iti arata cum iti poti decora casa cu amintiri intr-un mod original si romantic” , un preview de la pagina 12.

La paginile 22 si 23 gasiti articolul: “O transformare de efect: Pernute decorative umplute cu amintiri”

Foto: Antonio Cioarek  si Maria-BulinaStudio

 

Revista Domus inca o mai puteti gasi la chioscurile de ziare, in cazul in care doriti sa descoperiti amintirile cu care au fost umplute pernutele, precum si pasii urmati pentru realizarea lor sau poate sunteti in cautare de idei originale pentru amenajarea si decorarea locuintei.

8 februarie 2012