Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Printesa sorcova | BuLiNa Studio

Printesa sorcova

Ionela si-a dorit pentru nepotica ei de numai doi anisori o sorcova, insa o sorcova diferita de clasicele sorcove. Urmeaza o parte din primul mail pe care mi l-a trimis si care mi-a placut atat de mult pentru ca primul lucru la care s-a gandit a fost siguranta nepotelei dragi :“Cel mai mult ma intereseaza sa nu aiba sarme iesite in afara sau materiale care o pot rani, sa fie cat mai simpla. O sorcova-papusa, cu o fustita rosie cu buline albe, personalizata cu numele PETRA MARIA”.

Ce comanda draguta ma gandeam! Ce idee faina! Deja presimteam o colaborare pe placul meu!

Si am inceput sa conversam, sa ii trimit ideile mele pe baza cerintelor ei…i-am scris urmatoarele: “ma gandesc sa aiba capusorul exact de papusa, corpul fiind un cilindru umplut cu aceeasi umplutura ca si capul – sa ii fie fetitei usor sa o tina in manutele mici. Cilindru acoperit cu rochita lunga cu buline cum ati spus, prinsa doar la partea superioara. Atasati niste clopotei micuti. Eu mi-o imaginez fara manute, pentru a fi tentata sa o tina de cilindrul acoperit de rochita…Ramane sa mai stabilim detalii .”

Ionela mi-a raspuns foarte repede, era hotarata: “Sunt intru totul de acord cu ce mi-ati propus si eu imi imaginez cilindrul tot fara manute. In ceea ce priveste clopoteiii cred ca doar o pereche in interior ar fi suficient. Daca totusi credeti ca iese mai bine si cu unii in exterior, merg pe mana dvs.”

Apoi i-am mai cerut cateva detalii legate de culoarea parului, a ochilor, pentru ca imi doream sa fie un cadou special de care sa fie multumita si nu in ultimul rand sa o atraga pe micuta :).

Ok detaliile fiind stabilite…. am inceput sa fac schitele, apoi sa potrivesc materialele, sa o cos, sa pictez anumite elemente, apoi mai aveam doar de adaugat umplutura si gata! Insa pe tot parcursul realizarii ei , sorcova-papusa era din ce in ce mai frumoasa si mi-am zis: “hmm dar asta nu este o sorcova este chiar o printesa cocheta cu pelerina :)”

Apoi i-am trimis Ionelei fotografii cu printesa,  si am trimis coletul, printesa fiind pregatita sa fie alaturi de micuta Petra.

Printesa a ajuns cu bine la Ionela, iar vorbele ei mi-au umplut inima de bucurie : “Este absolut superba! Va multumesc foarte mult!Sper ca micuta Petra sa o indrageasca cel putin la fel de mult ca si mine”.

I-am transmis ca am realizat cu mult drag printesa si mi-a placut atat de mult colaborarea cu ea, sperand sa tot am asemenea clienti :).

In ultimul mail primit de la Ionela mi-a scris urmatoarele:“Si mie mi-a placut mult colaborarea cu dv si cu siguranta voi mai reveni pentru alte jucarioare facute cu mult drag. Foarte frumos mi-ati scris si asa cu sufletul! Se vede ca sunteti un artist care face lucrurile cu mult drag :)”

Am redat o parte din conversatia cu Ionela (cu acordul ei desigur) pentru ca am vrut sa subliniez faptul ca atunci cand iti doresti o jucarie (personalizata sau nu) este nevoie sa trimiti si cateva detalii, pentru ca jucaria sa se apropie cat mai mult de ceea ce iti inchipui. Nu trebuie sa ai retineri in a-mi trimite detalii, eu ma bucur sa am anumite legaturi de la care sa pornesc pentru realizarea jucariilor sau pernelor, pentru ca doar comunicand voi putea sa realizez jucaria unica pe care ti-o doresti!

42 Printesa cu pelerina

42 printesa cu pelerina

Jucarie cu o inaltime de 35cm.

Bumbac, umplutura hipoalergenica.
Spalare la masina de spalat la o temperatura de 30 grade, fara inalbitori. Uscare pe o suprafata orizontala.