Dino Piratul

25 Jan 2012 Bulina

Jucarie-perna handmade unicat ce se incadreaza intr-un dreptunghi cu dimensiunile:  1,05×1,25m. Cand Dino se  intinde, are o lungime totala de aproximativ 2 metri :).

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Descriere jucarie[/tabtext] [tabtext]Compozitie[/tabtext] [tabtext]Intretinere[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]Dino este o jucarie – perna handmade unicat si a fost realizat pentru David, un baietel de 4 ani :).

David indrageste atat Dinozaurii cat si Piratii fapt pentru care Cosmina, cea care i-l va oferi s-a gandit ca Bulina sa realizeze un Dinozaur-Pirat :).  Dupa ce am stabilit impreuna toate detaliile, Dinozaurul este accesorizat precum un Pirat: o sabie cu un rubin la maner prinsa intr-o teaca la burtica, un cercel in ureche si un baticut detasabil.

Totodata Dino este personalizat cu textul “Prietenul lui David” ce urmareste forma coloanei si a coditei,  iar pe baticut cu “Dino” :).

 

[/tab] [tab]Bumbac 100%, fetru si umplutura hipoalergenica.[/tab] [tab]Spalare la masina de spalat la o temperatutra de 30 grade, fara inalbitori. Uscare pe o suprafata orizontala.[/tab] [/tabcontent] [/tabs]

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.