Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Carte "Bibliotecarii" | BuLiNa Studio

“Bibliotecarii”

 

Perna decorativa handmade unicat cu dimensiunile: 70x45x12 cm.

Cartea “Bibliotecarii” scrisa de Roxana Habina, publicata de  editura “BulinaStudio” :).

Povestea cartii de fapt este urmatoarea: 6 prieteni au dorit sa ii ofere Roxanei un cadou inedit cu ocazia zilei de nastere si s-au gandit ca Bulina este cea care le va putea indeplini dorinta  :).

Asadar dupa ce s-au hotarat asupra ideii cadoului mi-au transmis ca isi doresc o perna in forma de carte , cu titlul “Bibliotecarii” scrisa de Roxana Habina,  o carte ce se deschide cu o masinuta stilizata pe o parte si cu semnaturile tuturor pe cealalta parte.

Am fost de acord, timpul era destul de scurt si nu trebuia sa stau prea mult pe ganduri, insa pe masura ce lucram imi veneau in minte tot felul de idei in ceea ce priveste infrumusetarea pernutei.

Asadar pentru a realiza o perna cu adevarat personalizata, am aflat ca Roxana iubeste masinile in special cele de raliu si am facut o masinuta de raliu detaliata ce are inscriptionat “Roxmobilul”  iar dedesubt textul “Ie viatza mea!”.

Pe cealalta fata, m-am gandit ca daca tot spun ei ca sunt “mari bibiliotecari”  la un moment dat vor avea nevoie de o lupa 🙂 sub care nu vor sta semnaturile lor cum stabilisem initial ci cate o figurina pe care si-a ales-o fiecare din cei 6 prieteni: un ursulet, o buburuza, un strumf rarait “Rrrr…” un Johny Bravo ce se uita dupa fluturasi 🙂 si “Evo…”.

Roxana va putea folosi cartea pe post de perna cu cele 2 inaltimi diferite: inchisa mai inalta, deschisa mai joasa in functie de preferintele ei :), iar paginile cartii sunt facute din umplutura hipoalergenica. Vise placute Roxana, acum ai toti prietenii langa tine 🙂  si “La multi ani!”

Bumbac, fetru, umplutura hipoalergenica.
Spalare la masina de spalat la o temperatura de 30 grade, fara inalbitori. Uscare pe o suprafata orizontala.