Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Cadouri | BuLiNa Studio

Cadouri gandite de copii

Cadouri superbe oferite in dar de Nasica Ada pentru trei surioare.

Jucarioarele au fost realizate dupa indicatiile fetitelor, respectand dorintele lor: “Iepurasul Anastasiei: sa aiba fustita de balerina, culoare albastru deschis sau bleu, iar iepurasul sa fie alb. Pe piept sa aiba o inimioara pe care sa scrie Ana.

Iepurasul Sophiei: sa fie mai plat, sa aiba niste nasturasi pe el si sa scrie numele Sophia pe spate. Daca se poate, sa ii pui o fundita la gat. Iepurasul sa fie alb, nasturii rosii iar fundita roz. 

Pentru Natalia, un Hello Kitty tot aplatizat, ca un fel de pernuta foarte subtire, doar sa scrie numele ei pe el. Inspira-te din imaginea Hello Kitty clasica. “

2_BulinaStudio Iepurasi

6_BulinaStudio Iepurasi

5_BulinaStudio Iepurasi

3_BulinaStudio Iepurasi

Cu mult drag le-am realizat, mai ales ca Ada mi-a povestit atat de multe despre micute !

0_BulinaStudio fetitele

Intr-adevar precum a scris si mamica fetitelor, bucuria de pe fata fetitelor e cel mai puternic feedback :). Multumesc mult pentru fotografii.