Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Cele trei Pisicute | BuLiNa Studio

Cele trei Pisicute

Pisicuta Curioasa  a fost oferita lui Valentin, cel care a dat Like-ul cu numarul 100 pe pagina BulinaStudio de   Facebook . S-a intamplat ca el sa aiba doua fetite superbe,  aceasta jucarie fiind un cadou perfect pentru ele deoarece indragesc foarte mult pisicile.

Cand a aflat Bulina ca Pisica va ajunge la doua fetite a fost foarte incantata, jucaria perna fiind potrivita pentru doi copilasi in ideea ca unul va dormi pe burtica si celalalt pe capusor….insa nu a fost chiar asa cum si-a inchipuit pentru ca fetitele dorm in paturi separate….asadar Tati fii atent la urmatoarele Concursuri pe care le va mai organiza Bulina pentru ca situatia aceasta trebuie rezolvata cat mai repede :).

Si acum sa incepem prezentarile: Bianca cea cocotata in patul suspendat care ne arata cat de mare este pisica primita si Cezara, mezina careia tocmai i-a cazut un dintisor :).

Pisica e destul de greu de impartit pentru ca le este draga amandorara, insa Cezara are micul avantaj pentru ca nu are teme de facut in comparatie cu Bianca…

Oare cine se ascunde dupa Pisicuta? Hey Kitty Kitty :).

Daaa este Cezara, precum am zis, pana isi termina temele Bianca, Pisicuta este doar a ei.

Ooops , Bianca a terminat temele mai repede decat se astepta Cezara, sau face o pauza….hmm? Cezara renunta cu greu la prietena ei si precum va asteptati…….incepe smotoceala…..insa Pisicuta este norocoasa: are cusaturi rezistente facute de Bulina :).

In cele din urma s-a stabilit: in aceasta seara, Bianca este cea care doarme cu Pisicuta.

Somn usor…..pisicutelor.

Mama fetitelor, Mirela , i-a povestit Bulinei ca singurul loc in care pot dormi amandoua pe Pisicuta este in masina, insa si acolo apar discutii pentru ca amandoua isi doresc sa fie gadilate de mustacioarele acesteia.

Pisicuta s-a integrat foarte repede in familie, insotindu-i peste tot unde calatoresc trecand deja granitele tarii, nu degeaba este o Curioasa innascuta :).

19 februarie 2012