Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Andreea l-a ghicit pe Dino | BuLiNa Studio

Andreea l-a ghicit pe Dino

Bulina Studio a organizat concursul:  Ghiceste Jucaria pe pagina de Facebook in luna ianuarie, in care participantii au fost invitati sa ghiceasca jucaria la care lucra Bulina in acea perioada.

Multi dintre voi ati avut niste idei foarte dragute: soparla, fluture, noul gazon pentru National Arena, salamandra, broscute, papagal, rata, gargarita, crocodil, peste Nemo, minge, caracatita, axolot, cameleon sau geko, insa singura care a dat raspunsul corect a fost Andreea Toader: un dinozaur  :).

Premiul a constat in alegerea unei jucarii existente de pe site, iar Andreea si-a dorit  Maimutica Vesela  pe care a primit-o astazi.

Precum a fost reactia Andreei pe pagina de Facebook  la aflarea vestii ca a castigat concursul:  “yeeeeeeeeeeeeeeeeeey! sunt asa happy! n-am castigat niciodata la un concurs si chiar ma bucur ca un copil de jucaria asta. Vreau o maimutica 🙂 Multumesc mult!”  asa a reactionat si astazi cand a primit-o :).

Cateva fotografii cu cele doua zambarete 🙂  – calitatea fotografiilor nu este extraordinara, insa bucuria se poate observa cu siguranta si in aceste conditii:

Pe seara, Andreea mi-a povestit cum Maimutica Vesela le-a facut sa zambeasca si pe prietenele ei cu care s-a intalnit. Totodata mi-a marturisit ca ii place foarte mult Maimutica datorita faptului ca este: ” zambareata…si are urechile flexibile…pot sa o trag de urechi si sa o modelez cum vreau eu…chiar daca e mica…e tare haioasa…poate fi folosita oricand ca o pernuta in calatorie”.

16 februarie 2012