Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Cadouri pentru doua surioare | BuLiNa Studio

Cadouri pentru doua surioare

Anca a dorit sa faca un cadou deosebit finutelor ei Karina si Melissa si s-a gandit ca pentru a fi un cadou special ar fi bine sa imi trimita fotografii cu micutele, dorindu-si pe pernute imaginea fetitelor care sa semene in linii mari cu ele.

M-am bucurat enorm pentru ca fotografiile m-au ajutat foarte mult in realizarea conceptului pernutelor. Asadar mi-am dat seama din fotografii ca cele doua surioare sunt cochete, atente la accesorii…in fiecare fotografie aveau accesorii in par, ochisori superbi si un zambet tare dulce.

Am inceput sa desenez, era totul clar: ochisori mari, breton, la cea micuta coditele prinse in partea de sus a capului (pentru a o reprezenta mai jucausa) , la cea mare coditele prinse in partea de jos, gurita zambitoare, obrajori finuti, fundite din dantela pe care o pot desface si reface si gata conceptul.

Anca a fost de acord cu schitele si materialele propuse si cu ce drag am inceput sa lucrez la pernute…nici nu va inchipuiti :).

Acestea sunt schitele alaturi de propunerea materialelor:

06 schita

07 schita

Fetele de perna:

05 perna fetita BulinaStudio

04 perna fetita BulinaStudio

Pernutele minunate :

02 perna fetita BulinaStudio

03 perna fetita BulinaStudio

01 perna fetite BulinaStudio

De abia astept sa imi spuna reactiile fetitelor in momentul in care vor primi pernutele :).

Set perne alcatuit din doua perne decorative cu fete detasabile. Dimensiuni 40x40cm.

Bumbac, umplutura hipoalergenica, vopsea speciala pentru textile.
Spalare la masina de spalat la o temperatura de 30 grade, fara inalbitori. Se calca cu fierul de calcat pe partea interioara a fetei de perna.