Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
La multi ani Oana si Gabi! | BuLiNa Studio

La multi ani Oana si Gabi!

La multi ani Oana si Gabi, tot binele din lume vi-l dorim!

Oana si Gabi sunt prietenele mele din timpul facultatii, ziua Oanei este pe 5 Martie, iar a lui Gabi pe 6 Martie, avand zilele de nastere atat de apropiate intotdeauna le sarbatorim impreuna.

Anul acesta mi-am propus si incerc ca fiecarei prietene sa ii ofer un cadou creat de mine, asadar le-am propus celorlate doua prietene Alina si Irina sa ne gandim la o idee pentru viitoarele pernute cadou 🙂

Am pornit de la ideea de a fi niste pernute care sa alcatuiasca un set (Oana si Gabi se cunosc de mult timp, erau in aceeasi grupa la facultate, intotdeauna formau o echipa cand erau proiecte comune), folosind aceleasi materiale, doar textul si culoarea sa fie diferite, culoarea preferata a Oanei este verde iar lui Gabi ii place mult culoarea rosie.

Am incercat o combinatie noua de materiale, mai jucausa:  un material cu bulinute care sa aiba aplicat accente traditionale romanesti.

La mesajele de pe pernute a fost mai greu sa ma hotarasc, pentru ca ele au multe hobby-uri, insa pana la urma consultandu-ma cu celelalte prietene am hotarat: “OANA FOTOGRAFIAZA ROMANESTE” si “GABI PEDALEAZA ROMANESTE”…erau mesajele perfecte !

Surpriza a fost deplina, pentru ca le-am trimis pernutele cu doua-trei zile inainte de zilele lor de nastere printr-un curier pe bicicleta de la Sinapseria si am fost foarte multumita de serviciile lor, coletele ajungand la sarbatorite in cateva ore din momentul preluarii. Fetele au fost foarte incantate de modul in care le-au fost aduse cadourile, chiar nu se asteptau 🙂

Ar mai fi multe de povestit, insa pastrez anumite detalii, mici secrete doar pentru noi cinci sa ne amuzam 🙂

1 Bulina Studio

2 oana

3 gabi

Set perne alcatuit din doua perne decorative cu fete detasabile. Dimensiuni 40x40cm.

Bumbac, umplutura hipoalergenica, vopsea speciala pentru textile.
Spalare la masina de spalat la o temperatura de 30 grade, fara inalbitori. Se calca cu fierul de calcat pe partea interioara a fetei de perna.