Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home2/frenchca/public_html/bulinastudio/wp-content/themes/eStore/includes/functions/additional_functions.php on line 3
Doar "La Iris" te distrezi romaneste | BuLiNa Studio

Doar “La Iris” te distrezi romaneste

“Doar La Iris te distrezi romaneste” o pernuta realizata cu mult drag pentru Iris, Liana si Alex , o pernuta al carui mesaj a venit dupa mai multe vizite la petrecerile organizate de ei la care de fiecare data atat eu cat si baietelul meu ne-am simtit extraordinar!

“La Iris” este un club de familie cu loc de joaca pentru copii pe care Liana si Alex l-au gandit a fi un spatiu in care copiii si parintii sa se distreze , sa petreaca timp de calitate impreuna…desigur exista si posibilitatea ca parintii sa stea la cafeneaua de la etaj…insa ma credeti ca de fiecare data am preferat sa ma joc cu Robert si cu ceilalti copii la parter? 🙂

Daca v-am starnit curiozitatea, puteti intra pe site-ul La Iris sa descoperiti mai multe detalii despre acest club minunat de familie!

Si pentru ca sunt atat de sinceri copiii…stiti ce imi spune Robert mereu: “Mami cand mai mergem la petrecere La Iris?”

0_La Iris BulinaStudio

Perna cu fata detasabila. Dimensiuni 40x40cm.

Bumbac, umplutura hipoalergenica, vopsea speciala pentru textile.
Spalare la masina de spalat la o temperatura de 30 grade, fara inalbitori. Se calca cu fierul de calcat pe partea interioara a fetei de perna.