Balenele ILIO

7 Dec 2015 Bulina

Un cadou comandat de Carmen si Bogdan pentru copiii lor dragi, care sunt nerabdatori sa se mute cat mai repede in noua lor casuta.

Ei s-au gandit ca atat povestile citite inainte de somn pe aceste pernute , cat si perioada din timpul noptii , vor fi mai frumoase alaturi de balena cocheta si balena pirat :).

Copiii sunt alintati Ili si Ioio, precum sunt personalizate si fetele de perna.

Totodata,  Carmen impreuna cu o prietena detin un boutique online: www.ilio.ro   cu bijuterii si accesorii pentru copii si mamici, avand multe produse care pot fi comandate pentru a face cadouri deosebite, iar unele accesorii pot fi si personalizate, de exemplu: pandantiv personalizat fata si baiat . Sper ca v-am starnit curiozitatea  si ma voi bucura daca veti descoperi si veti oferi cadouri minunate pentru cele mai iubite fiinte din viata noastra: copiii.

Vise frumoase Ili si Ioio!

38 balene 1

38 balene 3 38 balene 2

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Descriere jucarie[/tabtext] [tabtext]Compozitie[/tabtext] [tabtext]Intretinere[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]Fete de perna cu dimensiunile 60x50cm.

[/tab] [tab]Bumbac, fetru.[/tab] [tab]Spalare la masina de spalat la o temperatura de 30 grade, fara inalbitori. .[/tab] [/tabcontent] [/tabs]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.