Accesorii primavaratice

Mirela impreuna cu mama ei Ioana realizeaza coliere si bratari, care datorita combinatiilor de culori te inveselesc si te trimit cu gandul la vacante exotice, seri romantice parfumate de miresmele florilor. Ele sunt realizate din fir de matase si margelute de nisip.

Eu am deja doua coliere dar imi doresc din ce in ce mai multe, simt ca am nevoie de mai multe, cum mai realizeaza un colier cu o noua combinatie de culori, cum mi l-as dori si pe acela…acum sunt innebunita dupa combinatiile de margelute aurii sau argintii alaturi de orice culoare…mi se pare ca sunt puse in evidenta mult mai bine…off accesoriile acestea ce ne-am face fara ele?!

Ele pot creea coliere si bratari cu orice combinatie de culori doriti si pentru ca se apropie mult dorita primavara , s-au gandit sa inlocuiasca clasicul martisor cu o bratara ce poate fi purtata oricand doresti…Asadar puteti comanda unul din seturile de mai jos sau sa le propuneti voi orice combinatie de culori ¬†credeti ca vi se potriveste sau sunt preferatele celei care vreti sa ii faceti cadou.

Delectare placuta!

La sfarsit gasiti datele de contact ale Mirelei precum si preturile accesoriilor.

 

08 coliere

01 coliere

02 coliere
06 coliere

05 coliere

04 coliere

001coliere

07 coliere

03 coliere

002 bratara

Pentru fetitele cochete se pot realiza bratari pentru manutele lor delicate si finute.
003 bratara

004 bratara

 

Pret colier: 55 lei

Pret bratara 25 lei

Pret set: colier si bratara: 70 lei

Pret bratara martisor: 10 lei

 

Contact:

Telefon Mirela: 0751.112.450

Mail: mirelasind@yahoo.com